30 Dagen BOOST Programma

 • Helaas, FTPT is gestopt!

  We gaan wel verder, maar zonder pand en onder de naam: Reset Your Bag, & PB Lifestyle (voor voeding, bloedtest, sportvasten, krachtvasten, detox, hormonen in balans, lifestyle etc) feel free om een kijkje te nemen.

  Gezonde en glimlachende groet,
  Fabian & Patricia

   

  Het 30 dagen BOOST Programma van FT PT: speciaal ontwikkeld voor mensen die geen tijd hebben om naar de sportschool te gaan.

  FTPT heeft een speciaal fitheidsprogramma ontwikkeld om mensen in 30 dagen fit en energiek te krijgen: het unieke 30 dagen BOOST Programma van FT PT. Het uitgekiende programma bestaat uit 4 aaneengesloten weken van 3 intensieve trainingen per week (12 in totaal) met een personal trainer.

  Prijs €634,95 en garandeert je:

  • Lager vetpercentage
  • Méér spierkracht
  • Gezond (minder) gewicht
  • Lagere bloeddruk
  • Méér energie
  • Het gevoel dat je de wereld weer aankan

  Dankzij een unieke, op de persoon afgestemde exacte combinatie van kracht & cardiotraining én 3-maanden gratis toegang tot ons online health platform ftpt25.nl. Brengt dit programma de verandering waar je altijd al naar op zoek was maar nooit de tijd voor had.

  Maximaal resultaat met zuivere omega 3 EPA DHA olie
  Als je niet voor één van onze voedingsprogramma’s kiest, raden wij aan om dit programma minimaal te combineren met zuivere Omega 3 EPA DHA olie. Deze olie helpt om je zieke cellen, gezond te maken. Het heeft vele gezondheidsvoordelen.

  Omega-3 vetzuren ondersteunen je hart- en longfunctie. Sporters melden minder ontstekingen, minder blessures, beter herstel, meer resultaat en een betere mentale focus. Bovenstaand pakket is uit te breiden met deze olie. € 135 de eerste maand (2 flessen omega 3 olie en 2 bloedtesten). De maanden erna € 36 pm (tot minimaal 6 maanden). Lees hier meer.

  40 dagen AFVAL programma
  Wil jij echt maximaal resultaat behalen, kies dan voor het 40 dagen AFVAL programma.

  Contact
  Maak kennis met deze unieke aanpak van FT PT en meld je aan voor het 30 Dagen BOOST Programma.

  Stuur een mail naar info@ftpt.nl of bel Fabian Touw op 06 54342861 voor een vrijblijvende afspraak in onze trainingsstudio, Pannekoekstraat 80a, Rotterdam.

  Voeding
  Sporten is mooi, maar als je de voeding niet aanpakt heb je maar 40% resultaat! Wil je voeding ook aanpakken, kijk dan voor meer informatie hier.

  Werkwijze
  Klik hier