Eveline voedingsconsultant

 • Eveline, Hormoonfactortrainer | voedingsconsultant

  Wie ben ik?
  Eveline; Een echt foodie. Zeer geïnteresseerd in wat voeding met je doet, qua lichamelijke gezondheid maar ook qua geestelijke gezondheid. Ik vind het echt mindblowing wat voeding en beweging voor jou kunnen betekenen. Graag deel ik mijn kennis met anderen om hen zo op weg te helpen en te laten ervaren hoe veel beter zij zich kunnen voelen door goede voeding en beweging.

  Moeder en Projectmanager
  Naast deze ontzettend mooie baan, ben ik werkzaam geweest als projectmanager bij diverse grote reclamebureaus. Heel leuk, maar ik wil graag meer dan dat. NU kan ik ook mensen helpen gezonder te laten zijn. Hoe mooi is dat?! Maar de mooiste baan is moeder zijn. Ik heb twee prachtige dochters.

  Hormoonfactortrainer | voedingsconsultant
  Ik heb gekozen voor de opleiding hormoonfactor trainer omdat dit voor mij een onderbouwde theorie is hoe processen in je lichaam gaan zoals ze gaan en wat de invloed van voeding, beweging en ontspanning hier op is. Er wordt niet alleen naar koolhydraten, eiwitten, vezels en vetten gekeken. Er wordt gekeken naar het grote geheel. Naar de balans van je hormonen. En als die er is, dan voel je je top en kun jij je doelen nog beter behalen.

  Meer informatie
  Naast hormoonfactorconsulten kun je bij FTPT ook terecht voor sporvasten coaching en een EMB bloedtest.

  Filosofie FT|PT.