Fabian Touw als spreker


 • Obese Trainer Fabian Touw:
  ‘bewustwording van je bewustzijn, is het begin van een nieuwe ik’

  Fabian Touw één van de trainers van het RTL4-programma Obese, heeft Gerard, samen met de andere collega’s van Obese, mogen helpen om zijn kilo’s kwijt te raken. Gerard de oud rugbyspeler die niets liever wilde dan zijn oude leven terug, die met zijn 224 kilo niet eens vijf minuten op zijn benen kon staan! Een hele uitdaging om dat weer voor elkaar te krijgen en aardig wat kilo’s kwijt te raken. ‘Het alleen kwijtraken van kilo’s is ook niet waar men zich op moet focussen’, zegt Touw: ‘Het gaat om de juiste ‘mindbeleving’, zorg dat je mind de juiste beleving heeft, dat je er echt voor wilt gaan en niet opgeeft, kies voor de ‘echte verandering’.

  Om te veranderen moet je eerst loslaten.

  Fabian wil zijn podium vergroten als spreker
  Touw is naast trainer van Obese, ook ondernemer met een eigen personal training studio. Door zijn moeilijke verleden, passie, gedrevenheid, leergierigheid en kennis van het vak is het motiveren van mensen hem op het lijf geschreven. Touw heeft daarom besloten om zijn podium te verbreden en buiten de muren van zijn studio te treden als spreker. Hij wil ook anderen inspireren en motiveren om hun doelen na te streven.

  Waarom wil je spreken?
  Ik wil ook anderen inspireren met mijn verhaal. Laten zien dat je meer kunt in het leven, zolang je maar echt wilt en in jezelf gelooft. Hij wil anderen inspireren en motiveren zodat zij het beste uit zichzelf halen, zich niet laten tegenhouden door het verleden of door wat anderen van hen verwachten. Volg je eigen pad.

  Hoe je ook geboren wordt, wat je ook hebt meegemaakt of hebt geleerd, JIJ bepaalt je eigen weg, je kunt alles bereiken wat je wilt, zolang je maar echt wilt, bereid bent om te veranderen en er echt voor wilt gaan.

  Wat is jouw belangrijkste missie?
  Mijn doel is om slaapwandelaars wakker te schudden en hen bewust te laten worden wat je met bewustwording in het leven kan bereiken. Er raken steeds meer mensen in een diepere slaap en blijven slaapwandelen, ze hopen dat alles goed blijft gaan, maar zijn eigenlijk niet gelukkig of willen stiekem veranderen, maar zijn bang. Er is een verandering nodig om een beleving op gang te brengen, zodat het bewustzijn wordt geprikkeld en je kunt doen wat je eigenlijk echt wilt doen.

  Angst controleert jou niet, maar JIJ controleert jouw angst!

  Huur Fabian in als spreker! 
  Fabian is te boeken om de kracht van succesbeleving over te brengen op jongeren, ondernemers en mensen die doelstellingen hebben in hun leven en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Voor meer informatie klik hier.

  Diversen

 • Gerard Meijers Obese en Fabian Touw PT

  Fabian & Gerard, nieuwe hardloopschoenen!

  Fabian Touw inspirator KCC Korfbal Capelle

  Fabian Touw: spreker bij KCC Korfbal Capelle