Fabian Touw Spreker intro compleet

 • Spreker Fabian

  Wie is Fabian?
  Fabian Touw (1980) is opgegroeid in Rotterdam Oude Noorden, een beruchte wijk waar altijd wel actie en iets te beleven was. Touw is opgevoed door zijn alleenstaande moeder en heeft één zusje. Hij heeft, naast een moeilijke jeugd, ook op een speciale school gezeten, een school voor kinderen die meer aandacht nodig hadden. Hij is echter niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft zichzelf gemaakt tot de man die hij vandaag is. Op 15-jarige leeftijd startte Fabian met fitness en is sindsdien nooit meer gestopt. Hij heeft met genoeg doorzettingsvermogen op een wonderbaarlijke wijze zijn HBO diploma behaald, iets wat ze in zijn basisschooltijd niet hadden verwacht. Touw heeft daarnaast zijn sporen verdiend in de atletiek, met name de 100 en 150 meter en werd Zuid-Hollands bokskampioen.

  Voordat hij zijn studio opende, heeft hij als accountmanager gewerkt. Hier ontdekte Fabian zijn 2e passie, namelijk het werken met mensen. Op basis van zijn verleden, vele gesprekken met ervaren coaches en een aangeboren interesse in sport vond Fabian de motivatie om in 2010 FT|PT op te richten. Resultaat: Een eigen personal training studio in het centrum van Rotterdam. Touw: ‘Linda van de krant Metro vroeg mij eens in een interview; ‘wat is het succes van FTPT?’ Ik zie mijn trainingen niet als core business, maar de mensen die komen trainen. Het leveren van service en kwaliteit is niet meer uniek, daarom focus ik op ‘beleving’. ‘

  ‘de kracht van succesbeleving’.

  In 2014 startte hij ftpt25.nl, een online health platform met sporttrainingen die mensen vanuit huis kunnen doen om sterker en fitter te worden en af te vallen. Touw is tevens medeoprichter en ambassadeur van Stichting I Am Sport, hij gaat diverse sportuitdagingen aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen, zoals Marathon Rotterdam, Iron Man Zurich, Kilimanjaro beklimming. Deze stichting zamelt geld in voor zieke kinderen en kinderen die leven in armoede in Nederland.

  Touw is een sportman pur sang, een rasechte ondernemer, die inmiddels om de vier weken aan tafel zit bij Radio Rijnmond en hij is een van de trainers geweest van het RTL4 programma Obese. Door zijn passie, gedrevenheid, leergierigheid en kennis van het vak is het motiveren van mensen hem op het lijf geschreven.

  Hoe je ook geboren wordt, wat je ook hebt meegemaakt of wat je wel of niet hebt meegekregen of hebt geleerd, JIJ bepaalt je eigen weg, je kunt alles bereiken wat je wilt, zolang je maar echt wilt, bereid bent om te veranderen en er echt voor wilt gaan.

  Fabian woont samen met zijn partner in ‘crime’ met wie hij zowel de stichting als ftpt25 heeft opgericht, hij staat op de voorgrond, maar zij direct achter hem, hij is in 2016 de trotse vader geworden van zijn eigenwijze, lieve, energieke dochter Semmie. Touw kan erg genieten van het lezen van een goed boek of het kijken naar een serie. Zijn grootste passie in het leven is naast ‘sporten’ en ‘mensen helpen’, zichzelf uitdagen! Van de marathon lopen, tot uit het vliegtuig springen. Ook fietsen of een heerlijk lange boswandeling maken, maakt hem gelukkig.

  Wat is jouw doel, waarom wil je spreken?
  Touw wil ook anderen met zijn verhaal inspireren. Laten zien dat je meer kunt in het leven, zolang je maar echt wilt en in jezelf gelooft. Hij wil anderen inspireren en motiveren zodat zij het beste uit zichzelf halen, zich niet laten tegenhouden door het verleden of door wat anderen van hen verwachten. Volg je eigen pad.

  Bewustwording van je bewustzijn, is het begin van een nieuwe ik.

  Huur Fabian in als spreker!
  Regelmatig wordt Fabian gevraagd om meer te vertellen over ‘succesbeleving’. Heb je een event, workshop, webinar of teleseminar en is dit onderwerp interessant voor jouw doelgroep? Nodig hem dan uit als (gast)spreker!

  Welke onderwerpen/zaken behandelt Fabian
  De kracht van succesbeleving:
  • Jij staat centraal
  • Hongerig in het leven
  • Klanten vs mensen
  • Speel met je angst

  Voor wie?
  • (Startende) ondernemers
  • Mensen die willen ontwikkelen/groeien
  • Jongeren die onzeker in het leven staan

  Wat is jouw belangrijkste missie?
  Mijn doel is om slaapwandelaars wakker te schudden en hen bewust te laten worden wat je met bewustwording in het leven kan bereiken. Er raken steeds meer mensen in een diepere slaap en blijven slaapwandelen, ze hopen dat alles goed blijft gaan, maar zijn eigenlijk niet gelukkig of willen stiekem veranderen, maar zijn bang. Er is een verandering nodig om een beleving op gang te brengen, zodat het bewustzijn wordt geprikkeld en je kunt doen wat je eigenlijk echt wilt doen.

  Laat angst jou niet controleren. Jij controleert jouw angst!

  Meer informatie

  Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg.
  Om te veranderen moet je eerst loslaten.

  OFFERTE AANVRAGEN

  Uw naam
  Datum bijeenkomst
  Locatie/plaats bijeenkomst
  Aantal gasten
  Tijd optreden van/tot:
  Betreft
  Onderwerp/ thema van de bijeenkomst
  Budget indicatie
  Ruimte voor aanvullende informatie
  Telefoonnummer

 • Speakers AcademyFabian is aangesloten bij Speakers Academy
  Fabian touw stichting i am sport
  Fabian Ambassadeur Stichting I Am Sport

  Fabian met zijn grote liefde, Daddy
  fabian touw kilimanjaro stichting i am sport
  Fabian on top of the Kilimanjaro
  Fabian, Shireen, Joan Touw
  Fabian met zijn moeder Joan en zusje Shireen