Gezonde lifestyle clinic: lekker in je vel & gezond in balans!

 • Gezonde lifestyle clinic: lekker in je vel & gezond in balans!

  Blok woensdag 7 november 18:30 uur in je agenda want dan organiseren wij een toffe, GRATIS gezonde lifestyle-clinic die je niet wilt missen. Dit evenement is een samenwerking tussen Perry sport, Sajoer, Factor6 en FTPT waar je bij moet zijn!

   

  Iedereen kent inmiddels de verschillende bowls wel, maar is dit meer verwennerij of doe je je lichaam hier ook echt een plezier mee? Gezondheid gaat om balans, voeding gaat om voedingstoffen en niet om vulling. Meld je aan voor deze gratis clinic waar onze Patricia (FTPT) & Kenrich je meer leren over hoe je bewust en gezond in balans raakt.

  Vragen als ‘Wat is gezondheid?’, ‘Hoe ondersteund voeding onze hormoonhuishouding?’ en ‘Wat is het effect van stress op onze gezondheid?’ worden deze avond beantwoord. Dit evenement is toegankelijk voor iedereen die bewust en gezond in balans wil zijn. Gezond zonder gif, dat is wat wij willen!

  Aanmelden voor dit GRATIS evenement? En ja, ook voor mannen!
  Locatie: Perry Sport Centrum Rotterdam
  Schrijf je in via deze link

  Meer informatie
  Wil jij al gelijk ‘gezond in balans zijn’? Mail Patricia dan via: patricia@ftpt.nl of kijk voor meer informatie en tarieven hier.

  facebook

 •