Gratis gezondheidsscan bedrijven Rotterdam eo

 • Gratis gezondheidsscan bedrijven Rotterdam eo!

  PB lifestyle biedt een gratis gezondheidsscan aan voor bedrijven die meer inzicht in de gezondheid van hun medewerkers willen krijgen.

  Kies voor minder ziekteverzuim en dus een vitaler bedrijf!
  Door een gezondheidsscan uit te voeren wordt direct duidelijk in hoeverre medewerkers stressklachten ervaren en hoe het met hun fysieke gezondheid gesteld is. Hierdoor kan tijdig actie worden ondernomen, u bespaart daardoor veel ellende en tijd.

  Waarom een gezondheidsscan?

  1. Meer dan 50% heeft overgewicht: Het aantal medewerkers met overgewicht neemt sterk toe! In 2017 had 48,7 procent van de volwassen Nederlanders overgewicht. In 2018 steeg het percentage naar 50,2 procent.
  2. Stress op werk, beroepsziekte nummer 1! Als we niets doen, zal in 2030 een kwart van de werkenden minder kunnen werken door stress en overbelasting. Stress leidt steeds vaker tot burn-out klachten. Waardoor de kans op langdurig ziekteverzuim enorm toeneemt.

  Geïnteresseerd?
  Patricia van PB lifestyle begeleid al jaren onze sporters naar een levensstijl dat meer in balans is. Wij raden deze scan daarom ook graag aan bij bedrijven. Lees hier meer.

  twitterfacebook