HealthyApp voor sport, mind en voeding!


 • FTPT werkt ook samen met HealthyApp om Nederland de beste tips te geven op het gebied van een gezonde leefstijl

  HealthyApp is de enige alles omvattende gratis health app die in Nederland verkrijgbaar is op het gebied van sport, mind en voeding. Samen met een aantal vooraanstaande personal trainers, diëtisten, health bedrijven, psychologen, fysiotherapeuten en bloggers krijgt de gebruiker toegang tot talloze exclusieve healthy oefeningen (work-outs), mindtips, recepten en voedingsadviezen. Met HealthyApp is een gezond leven altijd binnen handbereik!

  En goed nieuws, want er is zelfs al weer een nieuwe versie beschikbaar!
  De afgelopen vijf maanden is er écht (ja, echt) keihard gewerkt om HealthyApp zo perfect mogelijk te maken voor onze trouwe gebruikers. Aanstaande dinsdag 5 mei is het ein-de-lijk zo ver en gaan we de nieuwe versie lanceren!

  Word jij wel eens agressief omdat een artikel dat WEL NU METEEN (!!!) met je beste vriendin moet worden gedeeld, niet werkt? Wil jij je vriend na twee maanden een hint geven over opkomende moedergevoelens door een artikel met een afbeelding van de meest schattige puppy óóit onder zijn neus te wrijven? Of weet je moeder nog steeds niet hoe ze die laatste kilo er af krijgt, maar jij hebt nét gelezen wat de truc is? Ik heb een lichtpuntje in deze sarcastische tunnel, want de artikelen – boordevol antwoorden op bijvoorbeeld bovenstaande vragen – kunnen nu worden geshared, geliked én tot favoriet worden bestempeld!

  healthyapp partner fabian touw personal trainerApple Download
  Jaaaa, het is zover! Onze partner healthy app heeft nu een verbeterde versie!! Wel alleen nog voor Apple gebruikers, maar ook daar wordt hard aan gewerkt. Download de app hier.

 • Healthy app download nu!

  Health food

  ftpt25 persoanl trainer