Over ons

 • Helaas, FTPT is gestopt!

  We gaan wel verder, maar zonder pand en onder de naam: Reset Your Bag, & PB Lifestyle (voor voeding, bloedtest, sportvasten, krachtvasten, detox, hormonen in balans, lifestyle etc) feel free om een kijkje te nemen.

  Gezonde en glimlachende groet,
  Fabian & Patricia

   

  Over ons

  FILOSOFIE

  FTPT (Fabian Touw Personal Trainer) is een betrouwbare organisatie in Rotterdam dat mensen altijd wil blijven prikkelen door middel van beleving. Wij doen dit door ontwikkelingen op de werkvloer, originaliteit en betrouwbaarheid in een totaalpakket te verwerken.

  Een bijdrage leveren aan de gezondheid van een mens – dat is één van onze belangrijkste missies. Bij FTPT laten wij je graag zien dat een gezonde leefstijl je leven positief kan veranderen. Wij vinden het belangrijk dat mensen weten wat ‘gezondheid’ en ‘fitheid’ nou eigenlijk inhouden en hoe plezierig het kan zijn om hier op een eenvoudige maar effectieve manier aan te werken.

  Een gezonde leefstijl is bij ons meer dan alleen ‘gezond leven’. Trainen is bij ons meer dan alleen ‘lichamelijke inspanning’. Het moet een beleving zijn, een ervaring op zich – voor zowel de persoon als voor onszelf. Met deze visie motiveren en inspireren wij klanten, zodat zij zichzelf kunnen blijven uitdagen.

  Trainingen en Prijzen
  klik hier

  Nieuw in de studio!
  De Gezinstraining: Meer weten? Klik hier

  FT|PT Team
  Fabian, eigenaar
  Patricia, gezondheidscoach
  Osteopathie-Rotterdam
  Rebecca, therapeut
  Methodiq fysiotherapie


  Tevens werken wij samen met De Hardloopwinkel.

   

  Testimonia
  Klik hier om te lezen wat klanten van FTPT vinden.


  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 •  

   

   

   

  INFORMATIE AANVRAGEN