Genny Hoofd Personal Trainer

 • Genny Hoofd Personal Trainer

  Wie ben ik?
  Mijn naam is Genny Felicia en ik kom uit Rotterdam. Al sinds mijn jeugd wilde ik sportinstructeur, trainer of gymleraar worden, maar ik moest een ‘echt vak’ leren! Ik heb een bouwkundige opleiding gevolgd met de ambitie ooit een huis voor mijn moeder te bouwen. In de bouwkunde ben ik werkzaam geweest als bouwkundig tekenaar en werkvoorbereider/inkoper. Mijn sportactiviteiten heb ik echter nooit losgelaten. Na schooltijd en werk kwam altijd weer die sportieve Genny in mij naar boven. Ik deed onder meer aan: voetballen, skaten, tafeltennissen, basketballen en thaiboksen. Ook gaf ik voetbaltrainingen en groepslessen in verschillende vechtsporten en was ik werkzaam als fitnessinstructeur. Kortom, sporten zit in mijn DNA!

  Waarom ben ik personal trainer?
  Ik ben graag met mijn gezondheid bezig en dan vooral met het fysieke gedeelte. Veel mensen onderschatten de waarde van een gezond lichaam. Je lichaam stelt je in staat om je dagelijkse bezigheden te verrichten, zoals naar school of werk gaan. Sommige mensen verwaarlozen hun lichaam en komen vaak pas in een laat stadium in actie. Bij nagenoeg elke beweging die ik maak, ben ik er in mijn gedachten mee bezig om die beweging ook op de juiste manier te maken. Het zou natuurlijk mooi zijn als ik deze gewoonte ook aan andere mensen kan overbrengen. Dus… Waarom ben ik zo enthousiast over personal training? De beste manier om iemand dingen aan te leren en iemand te motiveren is door 1 op 1 met diegene aan de slag te gaan, in plaats van in een grotere groep waarbij de aandacht over meerdere mensen verdeeld moet worden. Als groepsdocent die elke week voor de klas staat, kan ik dit vertellen uit ervaring. Educatie, sport, psychologie, motivatie, sociale binding – allemaal punten die mij aanspreken en terugkomen in mijn vak als personal trainer.

  Waarom FT|PT?
  Wij bieden meer dan alleen de standaard uitgesproken termen als ‘kwaliteit’ en ‘dienstverlening’. Naast het sportieve vlak houden wij ons ook zeer gepassioneerd bezig met het belevingsvlak – voor, tijdens en na een training. Wat mij in positieve zin is opgevallen is dat klanten de laatste tijd zelfs onderling betrokken zijn met elkaar.

  Wij hechten veel waarde aan het werken met ‘levels’. Ieder mens zit afhankelijk van zijn of haar lichamelijke gesteldheid op een eigen ‘level’ en dat zullen wij dan ook te alle tijden respecteren. Maar bij FT|PT gaan wij voor het maximale. Het woord ‘onmogelijk’ is bij ons dan ook niets meer dan een fabeltje!

  Waarom zou een klant voor FT|PT kiezen?
  Ik zou zeggen; maak een afspraak voor een gratis intakegesprek en proeftraining en kom het zelf beleven!

  Filosofie FT|PT.

 • personal trainer rotterdam FTPT Genny