Patrica Ter Bogt, levensstijlcoach

 • Wie ben ik | Levensstijlcoach
  Patricia; Gepassioneerd, enthousiast en een gedreven persoon, die iedereen positief weet te motiveren om het maximale uit zichzelf of uit zijn/haar eigen product en/of dienst te halen. Ik ben sinds 2003 werkzaam als ‘marketeer’ en heb sinds 2013 mijn eigen marketingadviesbureau, PB Marketing Nederland. Sinds 2015 help ik mensen ook bij het verbeteren van hun lifestyle zodat ze (nog) gezonder en fitter door het leven gaan.

  Moeder 
  Naast motorrijden en aandacht besteden aan mijn vrienden en familie, is mijn dochter Semmie Fay mijn mooiste gift dat ik ooit heb gekregen. Ze is zo vrolijk, lekker actief en geeft niet op totdat iets lukt.

  FT PT en Patricia
  Ik ondersteun Fabian bij zijn communicatie- en marketinguitingen, zodat hij zich nog beter kan profileren naar zowel zijn klanten als naar prospects. Ik ben verantwoordelijk voor de interne organisatie en alles wat met communicatie en / of marketing te maken heeft. Tevens ben ik mede oprichter van www.stichtingiamsport.nl en het online health platform www.ftpt25.nl

  Levensstijlcoach
  Mijn interesse in sport en voeding is van een uitgelopen hobby uitgerold tot een serieuze zaak. Ik heb met succes mijn Sportvastencertificaat behaald, mijn hormoonfactortrainer opleiding afgerond, mijn orthomoleculair voeding en suppletie adviseur opleiding afgerond en mijn EMB bloedtesten certificaat behaald. Ik begeleid sporters door naar hun interne disbalans te kijken, te zorgen dat dit weer in balans komt door middel van ‘voeding, beweging, ontspanning en stressbeperking’, zodat ze nog beter hun doelen kunnen behalen.

  Filosofie FT|PT.

 • personal trainer Rotterdam FTPT Fabian & Patricia