Danny, PT’er

 • Danny, Personal Trainer

  Wie ben ik?
  Ik ben Danny Corbeau, 29 jaar oud, geboren en getogen in Rotterdam. Ik woon samen met mijn vriendin en prachtige dochter in Hellevoetsluis. Het liefst ben ik in mijn vrije tijd bij mijn gezin. Samen leuke dingen ondernemen. Daar haal ik ook mijn motivatie uit. Ik vind het heerlijk om te zien hoe gelukkig wij zijn door een goed en gezond leven. Ik kan zien wat een goede levensstijl doet, met mij maar ook met mijn gezin. Ik gun dat iedereen en ik weet dat iedereen dat ook kan bereiken. Het leven kent veel ups en downs, die kennen we allemaal. Maar de mensen waar je van houdt, die zijn het allerbelangrijkste. Vanaf jongs af aan ben ik al met sport bezig geweest. Voetbal & wielrennen vond ik erg leuk, later kwam fitness daar ook bij. Sport zit in mijn hart en nieren.

  Waarom sport?
  Ik vind het fascinerend hoe je je lichaam en de mens kunt pushen om het uiterste uit zichzelf te halen. Ik geloof in een gezonde, stabiele en rustige levensstijl. Voor mij is sport daar een essentieel onderdeel van. Na de opleiding sport & beweging succesvol te hebben afgerond en werkzaam te zijn in de fitness branche wilde ik mij specialiseren en ben ik me gaan oriënteren op het gebied van medical fitness & personal training. Om allround specialist te worden heb ik mij ook gespecialiseerd op het gebied van diabetes en heel veel andere cursussen gevolg op het gebied van functioneel trainen.

  Personal Trainer, wat motiveert mij?
  Na 8 jaar als fitness instructeur te hebben gewerkt ben ik nu ruim 3 jaar werkzaam als personal trainer. Ik ben personal trainer geworden om het beste uit mensen te halen. Het draait niet alleen om trainen maar ook praten, vertrouwen hebben in elkaar en de persoonlijke band aangaan. Communicatie en eerlijkheid, juist tegen jezelf. Ik ben niet bang je te confronteren om de maximale performance uit jezelf te halen. Resultaat en vooruitgang, daar gaan we voor! Ik vind het mooi om te zien dat je mensen echt kunt helpen, fysiek en mentaal. Het geeft mij enorm veel voldoening om mijn positieve manier van leven over te brengen en te laten zien dat sport daar een heel belangrijk onderdeel van kan zijn.

  Waarom FT PT & onderscheidend vermogen
  Ik kom natuurlijk nog maar net in de keuken van FT PT kijken, maar wat mij opvalt is de professionaliteit waarmee FT PT werkt. De motivatie die Fabian heeft, waarbij ik hem ook zie als inspirator en dat maakt het voor mij als PT-er heel fijn om mee te werken. 3 ervaren PT-ers op hoog niveau, ik denk dat mijzelf dat ook een betere PT-er maakt. De rust die Fabian uitstraalt en daarmee vertrouwen wekt, de open manier van werken, open over jezelf en je klanten/ collega’s. Het feit dat het niet alleen om training gaat maar om de hele beleving, de klanten moeten een goed gevoel krijgen als ze binnen stappen. Dit past bij mij, mijn manier van leven en mijn manier van training geven. Dit valt mij op, hierin onderscheid FT PT zich tov andere sportinstituten waar ik mee heb gewerkt.

  Filosofie FT|PT.

 • Personal trainer Rotterdam FTPT Danny