Sam, PT’er

 • Sam, Personal Trainer

  Wie ben ik?
  Mijn naam is Samuel Stam en ben 28 jaar oud en wonend in Rhoon. Ik ben een heel sportief, enthousiast en flexibel persoon. Verder ben ik een doorzetter om mijn doelen te bereiken en ben leergierig.

  Waarom Sport?
  Voordat ik ben begonnen als personal trainer heb ik verschillende werkzaamheden gedaan waaronder transport planner, inkoper en werkvoorbereider. Ja, heel wat anders dus! Tot ik ontdekte dat dit niet het gene was waarbij ik met veel plezier oud kon gaan worden, ik heb daarom besloten hiermee te stoppen en iets te gaan doen wat ik wel met veel plezier kon gaan doen. De sport in! Ik heb mezelf laten omscholen tot personal trainer omdat dit echt een passie van mij is; werken met mensen in combinatie met sport.

  Ik heb hier ondertussen ook meerdere diploma’s voor behaald en ben veel bezig met een uitdagende manier van functioneel training. Ik vind het leuk om met mensen te werken en om samen te werken aan het het behalen van hun  persoonlijke doelen.

  In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met golfen, fitness, lezen en tijd doorbrengen met vrienden.

  Waarom personal trainer, wat motiveert mij?
  Ik word gemotiveerd wanneer ik zie dat de mensen het naar hun zin hebben en wanneer ze vooruitgang boeken in hun trainingen. Ik ben altijd wel op zoek naar uitdaging of naar het leren van nieuwe dingen.

  Waarom FT PT?
  Bij FTPT vind ik het gaaf om te zien hoe het team op een leuke manier met elkaar omgaat, ik vind ze stuk voor stuk erg inspirerend. Ook de manier hoe ze alles geregeld hebben qua planning en organisatie, spreekt mij erg aan, ik wil graag mijn bijdrage leveren aan dit team.

  Bij FTPT zijn ze bezig met het behalen van de doelen van de mensen op een leuke manier, er zit namelijk een hoop fun in verwerkt. Door deze manier van trainen onderscheiden zij zich zeker met andere personal trainers. In mijn ogen zijn ze hier bezig met de nieuwste en leukste manier van trainen. Ik kijk er naar uit om van ze te leren en ook jou te motiveren en te helpen in je persoonlijk doelstellingen.

  Filosofie FT|PT.