Sportvasten Actie Rotterdam!

 • Switch your lifestyle together! Do 10 daagse Sportvastenkuur, nu wel heel voordelig bij FTPT Rotterdam.

  Wees er snel bij, want vol = vol!

  Wil jij 2020 goed en gezond starten? Maak dan in slechts 10 dagen de duurzame switch van suiker- naar vetverbranding en word blijvend slanker, fitter en vitaler!

  Make the switch

  Veel vet verliezen, een betere conditie, sneller herstellen en je ultrafit voelen door een Sportvastenkuur van slechts 10 dagen? Dat klinkt voor velen als ‘too good to be true’.

  De afgelopen jaren is uit de praktijk gebleken (en wetenschappelijk bewezen) dat deze resultaten toch echt gerealiseerd worden en dat Sportvasten een zeer krachtig instrument kan zijn voor zowel recreatieve- als prestatiesporters.

  Sportvasten Rotterdam Gem. afslankresultaat afbeelding

  ACTIE, nu voor € 239,-

  Wat zijn jouw healthy plans voor 2020? Om jou op weg te helpenSportvasten Rotterdam Gem Conditie resultaat hebben wij een tijdelijke actie voor minimaal vier personen. Het pakket is nu inclusief keep the switch minikuur! Wil jij de 10 daagse sportvastenkuur uitdaging aangaan? Ben jij al fit genoeg?

  Datum startgroep

  Kan jij zondag 19 januari bij ons in de studio zijn en maandag 20 januari starten? Dan bieden wij jou het complete pakket alleen op deze dag aan voor €239 in plaats van €275!!

  Wat krijg ik eigenlijk voor dat geld?
  Je ontvangt hiervoor ons uitgebreide pakket:

  • Complete vastenpakket voor 10 dagen met supplementen (4 verschillende) en plasteststrips, af te halen bij ons in de studio (verzenden is mogelijk, verzendkosten binnen NL € 6,95).
  • Een keep the switch minikuur. Want ook na de kuur is het van belang dat je de resultaten vast blijft houden!
  • Een uitgebreide groepsintake in onze studio op ZONDAG 19 januari om 12.30 uur. De groep start op maandag 20 januari met Sportvasten.
  • Een op jou afgestemd 10 dagen voedingsschema.
  • 1x cardiotraining in de studio bij FTPT tijdens de kuur (vrijblijvend tijdens openingstijden).
  • 1 terugkomdag op maandag 27 januari om 10.30, evaluatie en vervolgadvies.
  • Advies Coach 24/7 (via whatsapp groep).
  • Toegang tot een mobiele website, waarmee je standen, een eventuele eigen blog bij kunt houden en recepten kunt ontvangen.
  • Na deze 10 dagen krijg je een advies voor het natraject.

  Actietarief alleen geldig bij minimaal 4 personen en in alleen in deze periode!

  Referenties

  Hoe heeft de actiegroep van afgelopen jaar het gedaan? Lees het hier.

  JA, ik doe mee!

  Meld je dan voor 14 januari aan bij patricia@ftpt.nl, laat weten waarom jij wilt Sportvasten en geef aan of je voor optie 1 of optie 2 (combinatie met personal training) kiest. Like onze pagina’s om niks te hoeven missen.

  Je betaald 50% bij aanmelding en 50% na ontvangst van het sportvastenpakket. Aanmelden voor dinsdag 14 januari 2020 is dan wel noodzakelijk!

  ACTIE COMBI MET PERSONAL TRAINING

  Wil jij het pakket combineren met personal training? Kies dan voor ons 40 dagen AFVAL programma. 40 dagen snel en veel resultaat tot 6 kilo gewichtsverlies.

  Beleef de ultieme kickstart van jouw gezondere lifestyle. Na 40 dagen training van 2 dagen in de week inclusief complete sportvastenkuur met voedingsprotocol en personal training en een volledig keep the switch pakket (dus geen minikuur), ben jij zo weer fit, energiek en slank.

  Deze kunnen wij nu aanbieden voor € 859 ipv € 999. Lees hier wat je daar allemaal voor krijgt.

  twitterfacebook