Stichting I Am Sport

 • Stichting I Am Sport

  Stichting I Am Sport en Fabian Touw Medeoprichter en ambassadeur. Kijk voor meer informatie op www.stichtingiamsport.nl en help ons mee.

  ‘I Am Sport’ is een betrokken, enthousiaste en gedreven stichting met een team van mensen die het uiterste uit zichzelf willen halen, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor zieke en hulpbehoevende kinderen. Wij maken het leven van hen graag beter, gemakkelijker en plezieriger.

  De focus ligt op het motiveren en stimuleren van jongeren vanuit verschillende sociale lagen met een fysieke of mentale achterstand. Hen verder helpen om hun eigen persoonlijke doelen te verwezenlijken en het maximale uit het leven te halen, hen plezier bieden in het leven.
  We zamelen geld in voor ‘het doen van onderzoek naar ziekte bij kinderen’, brengen van ‘plezier aan zieke kinderen’, het ‘helpen van kinderen aan een betere toekomst’. Stichting I Am Sport staat voor gezondheid, plezier en toekomst.

  Blog
  Volg Fabian via zijn persoonlijke blog, klik hier.
  Word donateur!

  Wil jij meehelpen ons doel te bereiken? Iedere bijdrage en inzet wordt enorm gewaardeerd. Heel erg bedankt voor jouw steun. Je kunt jouw donatie storten op: NL96RABO 0154 4402 72 te name van Stichting I Am Sport.