Testimonials

 • Testimonials

  Lisette Zorgspectrum – Fabian ingehuurd als inspirator via Speakers Academy – 7 november
  De vraag? Medewerkers bewust laten worden van de beperkingen van een ander. Wat is gezond leven? Hoe belangrijk is bewegen en hoe is het om met een beperking te leven? De vraag aan Fabian om deze koers in te zetten in zijn Workshop.

  Wij kijken terug op een zeer geslaagde aftrap van Fabian in de week van de chronisch zieken met de Beweegactiviteit!
  Ik heb veel enthousiaste reacties gehoord, ook na de 2e sessie, de inhoud was echt super! We zijn erg tevreden over de workshop afgelopen vrijdag van Fabian. Zowel het voorgesprek, het contact tussendoor en de workshop zelf verliep erg goed en we krijgen veel leuke reacties! Goed ingespeeld op het doel van de workshop en de koers die we ingaan. Mooi!
  Rianne – 9 augustus 
  Ik dacht, personal training… Is dat wel iets voor mij? Maar toen de weegschaal toch langzaam maar zeker steeds een beetje meer aangaf, dacht ik, tijd voor actie. Een tijd lang heb ik 3x per week getraind. Het mooie aan de trainingen is dat je elke keer weer opnieuw uitgedaagd wordt, het is nooit saai en niet geheel onbelangrijk, ik merkte snel resultaat. Wat ook heel fijn is dat je de trainingen helemaal aan je eigen agenda kunt aanpassen. Voor mij betekent het s ochtends vroeg voor het werken lekker aan de slag. Ook wanneer je niet een uitgesproken ochtendmens bent zoals ik, is het goed te doen. Het geeft veel energie en is ook nog gezellig! Dus mocht je twijfelen… Gewoon doen!
  Willem de Haas van KCC Delta Logistiek – 28 mei – Fabian als spreker
  KCC/Delta Logistiek is een korfbal vereniging die gezeteld is in Capelle aan den IJssel en is de grootste en meest succesvolle korfbal vereniging in de regio groot Rotterdam. Alle selectie teams spelen op het landelijk hoogste niveau. Het eerste team speelt op het veld Ereklasse, vergelijkbaar met de eredivisie, en in de zaal hoofdklasse. Als vereniging weten wij elk jaar weer meer nieuwe leden en nieuwe sponsoren aan ons te binden.

  De vereniging heeft een actieve businessclub en op een van haar laatste bijeenkomsten hebben wij Fabian gevraagd om aanwezig te zijn. Fabian Touw heeft naast zijn bezielende roeping als personal trainer ook het vak van spreker opgepakt. Op deze bijeenkomst heeft hij de aanwezige meegenomen in zijn zienswijze van de kracht van succesbeleving. Het verhaal dat Fabian met iedereen deelde was hoe je successen kan beleven en hoe dat doorwerkt in je persoonlijke leven en zeker ook in de manier waarop je zaken doet en dagelijks bezig kan zijn met je bedrijf. Het was een boeiend verhaal waar men zeker punten uit kon halen die men kan gebruiken. Voor iemand die dit vak net heeft opgepakt verteld Fabian een duidelijk verhaal die vele toehoorders weet te boeien. In de toekomst zullen wij Fabian ook zeker nogmaals uitnodigen om zijn verhaal te komen doen. Ik ben er van overtuigd dat Fabian in de toekomst alleen nog maar meer kan groeien in zijn rol als gastspreker.

  Harrie Boelens 18 mei 

  Ik ken Fabian van de Kilimanjaro Expeditie in 2015 en heb hem leren kennen als een geweldige sportman, maar ook als inspirator, motivator met veel humor. Fabian erg veel succes met je sport en het motiveren van andere mensen, dit kun jij als geen ander.

  Kjeld Piek Geplaatst via Facebook op 23 april

  Als ik van 1 tot 5 sterren mag geven, dan geef ik er zeker 5! Ik sport nu bijna twee jaar bij de mannen van FT|PT. Resultaat is -19 kg, lekker fit en veel Energy. Iedere training is weer anders en heb veel zin om extra meters te maken.

  Kortom: Mijn leven & lifestyle is volledig veranderd! Ik blijf trouw aan FT|PT

  Marco Hijmans Geplaatst op dinsdag, 20 januari 

  Door mijn (voornamelijk) zittend beroep en bourgondische levenswijze kwamen de kilo’s er geleidelijk aan. Ik ben door een ontkenningsfase gegaan, maar de weegschaaluitslag viel niet te ontkennen. Natuurlijk ‘sportte’ ik. Sporten zoals tennis, waarbij de 3e set aan de bar (vroeger natuurlijk ) uiteraard de belangrijkste set was en daarnaast ook wat badminton en watersport. Ook wel eens een sportschool geprobeerd, maar dat is niet echt mijn plek.Mijn energielevel bleef laag en ik voelde me niet echt lekker in mijn vel. Mijn vrouw vond dat er wat moest gebeuren en dat vond ik eigenlijk ook wel. (niet per sé in deze volgorde )Besluit genomen; er moest iets veranderen aan mijn levensstijl. Dieet helpt slechts tijdelijk, dus er moest iets rigoureus gebeuren. Uiteindelijk bij Fabian Touw terecht gekomen. Na een oriënterend gesprek in juli 2014 hebben we doelen gesteld: sterker worden, conditieopbouw en gewichtsafname.

  In september 2014 was het zover. Begonnen bij Fabian en Genny. Vanuit mijn handbalperiode had ik slechte herinneringen aan een sportschool, maar wat kan kracht-, cross- en cardiotraining leuk zijn!!! Fabian en Genny zijn gedreven trainers die het uiterste uit je weten te persen, maar ook rekening met je houden als dat moment is bereikt. En dat overkomt mij nog weleens . Beiden hebben een Rotterdamse ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit waardoor het werken met hen intensief is. Dat geeft echter veel voldoening en roept zelfs een competitief gevoel op. Hun enthousiasme maakt dat je het beste uit jezelf wilt halen. De trainingen van beide heren zijn verrassend afwisselend opgebouwd waardoor er eigenlijk nooit een gevoel van sleur ontstaat. Ook is het zeer ‘humorrijk’ met hen samenwerken!Nu in januari 2015 ben ik kilo’s afgevallen en heeft mijn lichaam een duidelijke metamorfose ondergaan. Ik voel me sterker, lichamelijk maar zeker ook geestelijk.Voor mij was het een van mijn beste beslissingen in 2014 om bij FTPT te gaan trainen. Dus sportschool moe, of wil je je weer jaren jonger voelen? Ik beveel FTPT met volle overtuiging aan!

  Léon Geplaatst op maandag, 19 januari 

  Hoe word ik fitter en mijn lichaam strakker? Met die vragen ben ik maar eens bij FTPT binnengestapt.
  Na een aantal weken en heel veel intensieve trainingen met motiverende begeleiding verder, was het eerste resultaat al te zien: een veel fitter gevoel en zelfs de nodige kilootjes lichter.

  Na een half jaar drie keer per week trainen, is het resultaat alleen maar verder toegenomen. Train altijd met plezier en heb zo’n vermoeden dat ik dat nog wel even blijf volhouden. Ik word namelijk uitstekend begeleid.

  Daphne Geplaatst op zondag, 11 januari 

  In september 2014 belde ik Fabian omdat ik na een paar jaar te hard werken en niet sporten vond dat ik een schop onder mijn kont nodig had. De volgende ochtend had ik mijn eerste workout: direct aan de slag, top! Ik volgde eerst het 30 dagen fit programma en train nu nog steeds één keer per week bij de supermannen van FTPT. Resultaat: ik heb veel meer energie, ben afgevallen en weer een stuk sterker en fitter geworden. Hard trainen met positieve en enthousiaste begeleiding, en iedere keer weer nieuwe oefeningen waardoor je uitgedaagd wordt om je grenzen te verleggen. En er wordt ook veel gelachen! Ik ben nog elke dag blij dat ik de stap naar FTPT heb gezet: een super goede investering in jezelf. Fabian, : bedankt voor het afmatten de afgelopen maanden en ik kijk nu al weer uit naar de volgende training.

  Daphne traint anno 2021 nog steeds bij FTPT.

  Sena Geplaatst op maandag, 5 januari 

  Jaren heb ik ongemotiveerd gesport bij diverse fitnessclubs. Ik moest me zelf er heen sleuren, “hing” wat aan die apparaten en keek om de 5 minuten op de klok. Sinds ik bij FT PT sport is er een wereld voor me open gegaan. Sporten is leuk! De intensieve begeleiding, afwisseling in de oefeningen, de enorme enthousiasme van de heren maakt dat ik elke week super gemotiveerd aan de slag ga, om het uiterste uit mij zelf te halen.

  Patrick Geplaatst op dinsdag, 26 november 

  Jarenlang tennissen op hoog niveau, fanatiek wielrennen en skiën heeft over de jaren tot de nodige fysieke problemen geleid. Het dieptepunt was vorig jaar zomer toen ik voor de 2e keer in 4 jaar tijd aan een hernia moest worden geopereerd. Na een periode van 10 maanden intensief herstel, kwam de fysiotherapeut tot de conclusie dat verder behandelen geen effect meer zou hebben. Een forse teleurstelling, want ik was nog lang niet op het niveau van voor de operatie, nog niet pijnvrij in het dagelijks leven, laat staan dat fanatiek sporten weer mogelijk was…

  En toen FT|PT gevonden….

  Vanaf het moment van de intake, tot de meest recente training van vanmorgen…er wordt in detail aandacht gegeven aan mijn herstel. Bij elke oefening wordt gecorrigeerd om te verzekeren dat de juiste spieren worden aangesproken en de rug niet verkeerd wordt belast. De afwisseling in de oefeningen houdt het motiverend en uitdagend. Maar het belangrijkste….HET WERKT! Na ruim 2 maanden trainen ben ik sterker en heb ik meer rompstabiliteit dan ooit!

  FT | PT is een absolute aanrader voor iedereen die serieus met zijn lichaam en gezondheid aan de slag wil. Grote expertise van oefeningen en spiergroepen wordt gecombineerd met intensieve begeleiding en een gezonde dosis plezier!

  Urwin Geplaatst op dinsdag, 5 november 

  Ben nu 5 maanden een trouwe bezoeker van deze geweldige martel locatie. Jaren geprobeerd serieus te sporten, hield het over het algemeen een maand vol en probeerde het daarna na een paar maanden weer opnieuw.

  Het is echt geweldig hoe Fabian en Genny er voor kunnen zorgen dat ik elke keer weer gemotiveerd ben het maximale te geven. Zij krijgen het steeds weer voor elkaar om met een nieuwe oefening te komen. Als zij zien dat het je niet veel doet hebben ze binnen no time een versie die wel hartslag verhogend werkt. Dat zorgt altijd voor een heerlijke uitdaging en soms voor hilarische momenten.

  Elke training voelt als een overwinning en dat gevoel wil ik blijven halen.

  Oh ja qua voeding hebben de heren ook goede advies maar die roti van gisteren was lastig om te laten staan. Ja Fabian ik weet het maar ik wil ook nog leven.:)

  Bao Geplaatst op maandag, 28 oktober 

  Ik heb altijd gedacht PT is niks voor mij. Dat is alleen weggelegd voor celebrities of mensen die goede begeleiding nodig hebben (en een schop onder hun kont). Aangezien ik martial arts beoefen en af en toe aan de fitnessapparaten hang, leek me een schop onder mijn kont overbodig;). Maar dan begon ik te merken dat ik minder gemotiveerd raakte. Fysiek voelde ik me ook niet superfit meer (het trappenhuis leek oneindig, zo fit was ik dus;)) en ik kreeg last van ‘ouderdomskwaaltjes’.:s

  ENTER FABIAN & GENNY aka de kleine terminator!

  Ik neem mijn woorden terug: PT is echt iets voor mij! Ik had duidelijk een schop onder mijn kont nodig:p.

  Fabian&Genny kijken heel goed wat wel en niet werkt voor je. Ze zorgen ervoor dat je lichaam de juiste work-out krijgt en dat je mentaal geprikkeld en uitgedaagd wordt. De creativiteit die ze stoppen in de oefeningen blijft me elke keer verbazen. Never a dull moment!
  Kortom: Fun + flink zweten en puffen ( en uiteraard minder last van die ‘kwaaltjes’) heeft er voor gezorgd dat ik ben blijven hangen bij
  FT | PT !!

  oh en het trappenhuis? Ik ben inmiddels de stairmaster!!;)
  (To Fabian en Genny dat is een grapje he, niet dat het jullie inspireert en het in een training gaan verwerken….:s)

  Sander & Hoi Wah Geplaatst op maandag, 14 oktober 

  Wij trainen alweer ruim 6 maanden bij Fabian en Genny, 1 keer samen en 1 keer beiden individueel in de week. Iedere training gaan wij kapot, maar toch blijven wij terugkomen 🙂 Temeer ook omdat Fabian en Genny altijd vrolijk en enthousiast zijn. Belangrijk, en zeker ook als we een keer wat minder zin hebben om te trainen. Het trainen is gevarieerd en samen met gezond eten zitten wij beiden een stuk beter en strakker in ons vel, eigenlijk al na zo’n 2 maanden. Het is zeker een investering, temeer we beiden inmiddels een nieuwe garderobe hebben moeten aanschaffen, maar het is het dubbel en dwars waard.

  Fabian en Genny, thanks voor dit mooie resultaat.

  Genny Felicia Geplaatst op zondag, 15 september 

  Na meer dan een jaar in de FTPT-studio gewerkt te hebben en dus alle seizoenen te hebben meegemaakt, heb ik vastgesteld dat het geven van een PT in een sportschool of in de studio gewoonweg niet te vergelijken is!

  In de sportschool heb je te maken met drukte, bezette toestellen, onvoldoende tools en soms druktemakers om je heen, terwijl ik in de studio beschik over voldoende tools, de ideale ruimte en ik kan in alle rust met de klanten communiceren.

  Ik heb het erg naar mijn zin in de studio en dat heeft met name te maken met de gezellige klanten die hier bij FTPT trainen. Ik kom dus elke ochtend met plezier naar mijn werk om jullie te laten zwoegen en zweten door te planken, lunge, boksen en lopen op onze grote vriend “Piet” de loopband. Dus hiervoor wil ik jullie bedanken. ;-)…. Ik draag daarom ook met trots de naam “De kleine Terminator”

  Vanaf de eerste dag werd ik door Fabian op mijn gemak gesteld. Hij liet me vrij in wat ik deed en waar het nodig was stuurde hij me een beetje aan. Doordat we qua trainingsfilosofie niet ver van elkaar liggen, is het inwerken en de verdere samenwerking aardig vlot verlopen.

  De trainingen die we geven hebben een bepaalde richtlijn, maar met ieder zijn eigen sausje, zoals Fabian het altijd zegt. Als PTer vind ik Fabian heel erg creatief omgaan met de tools en de ruimtes. Ik heb daar erg veel van opgestoken en leer daar nog steeds erg veel van.

  Genny, heb je dan geen enkel minpunt over Fabian?
  Jazeker wel! (en hier zullen de meeste klanten het wel met me eens zijn!) PSV > out and Feyenoord > IN!

  Ricky Geplaatst op woensdag, 4 september 

  Twee maanden geleden begonnen bij FTPT en tot nu toe uiterst tevreden!
  De trainingen zijn heel erg gevarieerd en de intensiteit is hoog. Elke training weer brengt Fabian mij dichter bij mijn doel. Elke oefening maakt hij een uitdaging voor mij, motiverend brengt hij mij naar het einde van elke oefening… no pain, no gain

  Fabian bedankt!

 • FTPT FABIAN TOUW Personal Trainer (54)

  JOUW TESTIMONIAL

  Naam
  Bericht