VACATURE PERSONAL TRAINER ZZP’ER M/V

 • Wij zijn op zoek naar een personal trainer ZZP’er M/V

  Ben jij de ervaren personal trainer die zijn vak zelfstandig uitvoert, die gemotiveerd te werk gaat, sociaal is, die openstaat voor opbouwende kritiek en zich verantwoordelijk voelt voor zijn/haar sporters? Dan is FTPT op zoek naar jou. Wij zoeken iemand voor minimaal 5 uur op de woensdagavond en zondagochtend. Uren uitbreiding is bespreekbaar.

  Functie-eisen Personal Trainer m/v

  • Je bent een gediplomeerd fitnessinstructeur (bijv. CIOS met fitness A en B, AALO met een aanvullende fitnessopleiding).
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het Personal Trainingsvak en je bent administratief sterk.
  • Je beschikt over technische PT inzicht en toont initiatief.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel over de planning, de communicatie met je collega’s en natuurlijk de sporters.
  • Je bent flexibel als het gaat om de planning.
  • Je kunt goed omgaan met opbouwende kritiek.
  • Je bent 26+.

  Wie is FTPT?
  FTPT is een betrouwbare organisatie die mensen altijd wil blijven prikkelen door middel van beleving. Wij doen dit door ontwikkelingen op de werkvloer, originaliteit en betrouwbaarheid in een totaalpakket te verwerken.

  ‘Een bijdrage leveren aan de gezondheid van de mens’, is één van onze belangrijkste missies.

  Bij FTPT laten wij je graag zien dat een gezonde leefstijl je leven positief kan veranderen. Wij vinden het belangrijk dat mensen weten wat ‘gezondheid’ en ‘fitheid’ nou eigenlijk inhouden en hoe plezierig het kan zijn om hier op een eenvoudige maar effectieve manier aan te werken.

  Een gezonde leefstijl is bij ons meer dan alleen ‘gezond leven’. Trainen is bij ons meer dan alleen ‘lichamelijke inspanning’. Het moet een beleving zijn, een ervaring op zich – voor zowel de sporter als onszelf. Met deze visie, motiveren en inspireren wij sporters, zodat zij zichzelf kunnen blijven uitdagen.

  Geïnteresseerd?
  Ben jij de zelfstandige personal trainer die zich aangesproken voelt en in ieder geval de benoemde dagen beschikbaar is? Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw motivatie en CV. Dit kan je sturen naar patricia@ftpt.nl tav Patricia. Voor meer informatie mail of bel 06 54 34 28 61 (Fabian Touw). Wij bieden geen loondienst contracten.

  Ben je niet ingeschreven bij de KvK, maar wil je wel zelfstandig aan de slag? Kijk dan eens op www.verloning.nl

  Acquisitie nav deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 • Fabian touw ftpt personal trainer rotterdam

  Personal Training in de FT PT studio